Eivind Bakk er tildelt hedersprisen årets meitemark 2015

Årets meitemark er OIKOS-Økologisk Norge sin årlige hederspris. I år ble den tildelt Eivind Bakk og Marie Backmann Fosshagen. Les begrunnelsen for at Eivind Bakk i Melhus ble tildelt prisen under.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Fornybareksperter klare til innsats

I dag er bønder som vil investere i fornybar energi prisgitt leverandører og selgere. Men nå bygger Norsk Landbruksrådgiving opp et landsdekkende tilbud av eksperter som skreddersyr løsninger på bondens premisser

> Les mer

Innkalling til årsmøte Norsk Landbruksrådgiving Sør-Trøndelag

Det innkalles med dette til årsmøte i Norsk Landbruksrådgiving Sør-Trøndelag tirsdag 29.mars 2016 på Skjetlein Grønt Kompetansesenter.

> Les mer

KURS I OPPAL AV SMÅPLANTER, torsdag 14. april

Nå er tiden kommet for oppal av planter. Kirsty McKinnom fra NORSØK, Norsk senter for økologisk landbruk, gir innføring i godt planteoppal i teori og praksis. Kurset foregår på Grønt Kompetansesenter Skjetlein.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Nytt kunnskapsområde i Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag!

NLR Trøndelag etablerte 1.januar rådgivningstilbud innen fornybar energi, og vi kan nå tilby rådgivning innen fornybar energi.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Pressemelding - Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag er etablert

16.februar 2016 ble Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag en realitet. NLR Namdal, NLR Sør-Trøndelag og Oppdal Landbruksrådgiving ble slått sammen til Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag.

> Les mer

Fagmøte: delgjødsling noe for trøndersk korndyrking?

Våronnmøter korn, dyrkingsteknikk, delgjødsling, såtider, utviklingen i korndyrkinga og sorter

> Les mer   > Kommentarer [0]

Seminar; NORSK GROVFÔRBASERT MELKE- OG KJØTTPRUKSJON

14-15 mars blir det seminar om norsk grovfôrbasert melk og kjøttproduksjon på Fokhol gård, Stange.

> Les mer   > Kommentarer [0]

LYNGBRENNINGSKURS 2.-3. APRIL utvidet med villsauhold og ullforedling

Fjorårets lyngbrenningskurs samlet mange deltakere, men forsatt er det mye å lære seg om dette. I år blir det et 2-dagers kurs med faglig innhold om villsauhold og foredling av ull i tillegg.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Innkalling og sakspapirer til ekstraordinært årsmøte i Norsk Landbruksrådgiving Sør-Trøndelag

Det innkalles med dette til ekstraordinært årsmøte i NLR Sør-Trøndelag torsdag 4.februar på Skjetlein videregående skole.

> Les mer

NLR Dynamisk strategi

Vinteren er tida for å tenke på strategier og nye mål. Hva vil vi med gårdsdrifta, hvilke mål skal vi ha og hvordan skal vi nå disse?

> Les mer

GRØNNSAKSMØTE PÅ FOSEN 2.02.16

Målet er å samle dere som er interessert i å dyrke grønnsaker og potet på Fosen til et faglig og sosialt treff. Det blir fagstoff som passer både konvensjonell dyrking og økologisk dyrking, omsetning og noe forsøksresultat.

> Les mer   > Kommentarer [0]

Framtid i landbruket

Gode krefter for landbruket i Sør-Trøndelag ønsker å invitere til en felles faglig og sosial arena for faglig påfyll og vitamininnsprøyting i starten av 2016. Nytt av året er at vi har laget et opplegg slik at både fjørfe og storfeprodusenter skal ha noe ekstra faglig å hente ved dette arrangementet. Sted og tid: Meldal samfunnshus onsdag 13. januar fra kl 10.00-15.00

> Les mer   > Kommentarer [0]

Autorisasjonskurs plantevern etterjulsvinteren 2016

På etterjulsvinteren skal vi arrangere 10 autorisasjonskurs rundt om i Sør-Trøndelag, i tillegg gir vi tilbud om samlinger i forhold til den nye autorisasjonsordningen i hele området.

> Les mer

Bonden som byggherre - kurs utsatt til 7. -9. mars

Kurs bonden som byggherre, gangen i utbygginga, hva skal til og hvor sparer du penger?

> Les mer

Regnskapsanalyse

Vi skal snart i gang med eit nytt år. Da er det smart å ta lærdom av året som gjekk, og sjå om noko skal endrast i drifta som kan påverke det økonomiske resultatet. Da kan ei regnskapsanalyse være til stor hjelp.

> Les mer
Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste side